District - новият хитов магазин за кецове, спортни и ежедневни обувки отвори и в Paradise Center. Това е вторият обект от веригата магазини, които предстои да бъдат открити съвсем скоро в София и по-големите градове в страната. През март бе открит първият магазин от веригата в Serdika Center. Официалното откриване на магазина в Paradise Center бе отпразнувано на 25-и май със стилно DJ парти, много гости и приятели, и хубава крафт бира.

В магазин District се предлага голям избор от луксозни спортни и ежедневни обувки от марките Adidas, Adidas Originals, Nike, Jordan, Puma, Reebok, Skechers, Lotto, Vans, Converse, Quiksilver, Roxy, Lacoste, Caterpillar, Helly Hansen, Lowa, Keen. Магазинът е с неповторим стил и дух. Специално подбраната селекция от обувки вдъхновява да изглеждаш добре и помага за ежедневния стил и комфорт.

District е проект на българската верига за спортни стоки – SPORT DEPOT. Официален партньор е на европейската верига – SPORT 2000 International.

Плановете са District да се превърне в най-голямата верига магазини в страната, специализирани за спортни и ежедневни обувки от най-реномираните световни марки. Съвсем скоро предстои стартирането и на онлайн продажби.

За повече информация можете да разгледате страницата на магазина във Facebook.