IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият календар на Pirelli – само с чернокожи звезди

21 юли 2017 09 00

Това се случва за първи път в 50-годишната му история

Снимка: Pirelli

Снимка: Pirelli

Лупита Нионго, Пъф Деди, Наоми Кембъл, Упи Голдбърг и Ру Пол са само част от звездите, които позираха за календара на Pirelli за 2018 г..

Темата на календара е „Приключенията на Алиса в Страната на чудесата“, като зад обектива застават само чернокожи знаменитости. Негов дизайнер е Едуард Енинфул, новият главен редактор на британското издание на сп. Vogue.

В 50-годишната история на календара „Пирели“ досега не е имало издание изцяло с чернокожи звезди.

Снимките са направени от фотографа Тим Уокър в Лондон през пролетта.

„От две-три години исках да покажа Алиса с чернокожи звезди. Тази идея ме обсеби, защото такова нещо досега не беше правено. От Pirelli ми казаха, че искат аз да направя снимките и ми разрешиха да разкажа историята точно както исках“, каза той.

Манекенката Дъки Тот е заснета като Алиса, а актрисата Лупита Нионго – като Катерицата. Ру Пол е Царицата на сърцата, а Джимон Хонсу – Царят на сърцата. Упи Голдбърг е снимана в мандариново като Херцогинята.

Календарът на Pirelli не се продава. Той се предлага като фирмен подарък на ограничен брой клиенти на компанията и знаменитости.

Вижте култовия календар в галерията ни

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари