Има дни, в които ни се иска да оставим всичко и да започнем кариера на рок звезда. Разбира се, извън мечтите, можем да почерпим смело и дръзко вдъхновение и да пренесем поне усещането за свобода в ежедневието си.

Днес ви представяме именно съвременната жена като градска рок звезда.

Тя е смела, дръзка и обича кожените изделия. Как да я създадем с дрехи обаче?

1. Кожена черна риза

Задължителният елемент във визията на една съвременна градска рок звезда е първо ризата и след това – кожата. Най-добрият вариант е да комбинирате двете заедно и да заложите на кожена риза. Не пропускайте възможността да подчертаете формите на тялото и заложете на модел, който е с кройка на slim fit. Ако имате достатъчно смелост, можете да оставите разкопчани няколко копчета, за да създадете ефект с деколте. В случай, че го направите, имайте предвид какво ще носите под ризата.

Снимка: Saint Laurent

2. Слим дънки

Голямо предимство на модните изделия са опциите за визуално „манипулиране“ или с други думи – прикрийте недостатъците и подчертайте предимствата. За целта, една рок звезда задължително трябва да има дълги крака и да ги подчертае. Дънки по тялото с висока талия са страхотен вариант, за да постигнете този ефект. Заложете на класическото черно, тъй като все пак се придържаме към рок вдъхновението.

Снимка: Saint Laurent

3. Колан

Когато носим един цвят дрехи има риск да се „загубим“ в тях. За да избегнете това, използвайте умело още един елемент на рок визията – дръзкият колан. Той се явява вашият индивидуален почерк във визията, който носи едновременно бунтарски дух и почерк. Тук смело можете да експериментирате – не се колебайте за капси, златни елементи, красиви орнаменти и други подобни акценти.

Снимка: Saint Laurent