IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

10 модела, които преобръщат стереотипите за красота

16 септември 2017 08 00

В модната индустрия намират място все повече като тях

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

В модната индустрия все повече се ценят не традиционните модели с кукленски лица и мерки 90-60-90, а такива с нестандартна външност и оригинални възгледи за света.

Хора, които рушат всички стереотипи.

Вижте 10 модела, за които не бихте и помислили, че са част от света на модата. Но те дефилират на ревюта, подписват договори с известни марки и красят кориците на най-известните списания.

Салем Мичъл

18-годишната Салем Мичъл подписа своя първи контракт като модел, а списание Nylon дори предрече, че ще бъде бъдещата икона на модната индустрия. Салем не се притеснява от многобройните лунички и иска да покаже на всички жени с подобна външност, че това не е недостатък, а предимство.

Кейсил Макартър

Нужна е голяма смелост да бъдеш такъв, какъвто ти искаш, смята трансджендър моделът Кейсил Макартър. Кейсил се е родил в тяло на момиче, но на 16 признава истината пред всички и превзема модните корици вече като мъж. Той веднага е забелязан от Marc Jacobs и Calvin Klein.

Адвоа Абоа

Британският модел Адвоа Абоа покорява със своята искреност. Тя без притеснение разказва как е преодоляла зависимостта от наркотиците. И често критикува стереотипите сред моделите в бизнеса. И всяка нейна поява на подиума е доказателство, че ако не слагаш маска в живота винаги успяваш.

Натали Уестлинг

Огнената Натали Уестлинг едва ли е типичният модел, който си представяте. Но тя вече е гастролирала във Vogue, Another Magazine, i-D и Dazed. Тя е любимка и на гигантите в модната индустрия Prada и Christian Dior.

Даяна Верас

Даяна Верас се гордее със своята коса и фигура, независимо, че мерките ѝ не са идеални. Не крие целулита си и отказва да бъде копие на световния тренд за красота. В Instagram печели хиляди последователи със своята честност. В социалните мрежи тя споделя част от своя живот без фотошоп. Даяна вече е красила кориците на Harper’s Bazaar и Teen Vogue.

Тайра Уилет

Ако сложите ръка на сърцето си, Тайра Уилет със сигурност няма да бъде в десетката ви на най-красивите жени. Не би попаднала и в стотицата. Но запомнящата се външност на Тайра я прави една от звездите на Anti-Agency, която се е специализирала в осигуряването на нестандартни модели.

Скарлет Костело

Скарлет е понасяла доста подигравки в училище заради нежеланието да поддържа веждите си по начин, който е модерен. За разлика от своите съученички обаче, 19-годишната Скарлет привлече погледите в модната индустрия и вече позира за Teen Vogue и Cosmopolitan.

Изабел Хендрикс

Plus-size моделът Изабел Хендрикс не се притеснява да носи тесни дънки. Обича промените и често сменя цвета на косата си. Изабел смята, че във модата не трябва да има никакви правила.

Стела Лусия

Младият австрийски модел Стела Лусия казва, че за нея модата е най-добрата сцена да покажем себе си и личността си. Явно тя го прави добре, защото има фотосесии за Tom Ford и Alexander Wang, а също така е участвала в ревюта на Gucci, Chanel и Fendi.

Джазел Занаути

Бунтарката Джазел обожава експериментите с външността и не се притеснява да показва смелост във визията си. Именно тази смелост я превърна в разпознаваем модел и вече дефилира по модните подиуми, а списанията я определят като един от най-запомнящите се начинаещи модели.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари