Тамара Георгиева, която бе избрана за „Мис България“ 2017 се изправи пред негативните настроения срещу нея.

„Нещата, които се пишат, не могат да ме обидят. Аз не съм това, което ме описват. Факт е, че всеки се обръща след мен, като мина някъде, защото имам много силно присъствие. И носът остава на заден план“, настоя тя.

Тамара е на 24 години, от София. Завършила е Италианския лицей и Художествената академия, специалност „Керамика и стъкло“ с пълно отличие.

Определя се като трудолюбиво и амбициозно момиче. А този конкурс бил една от мечтите ѝ. Мечта, която провокира стотици гневни коментари в социалните мрежи.

По ирония на съдбата темата на Тамара в конкурса била именно социалните медии – „Реалност и илюзии“.

И ето какво споделя тя по този въпрос, преди да изпита на гърба си силата на Facebook, Twitter, Instagram.

„Социалните мрежи са реалност, която така или иначе е изпълнена с илюзии. Всеки има свой профил, в който се харесва най-много. Аз също имам. Всеки, който разбира от анатомия знае, че лицето е различно от различните страни. Снимката е снимана много лошо, а фотографите трябва да те изкарат в най-добра светлина, а не да се възползват от нещо, да го пресилят, за да имат популярност“, категорична бе тя пред Нова тв.

Въпреки напрежението, негативните коментари, тя казва, че ще носи короната си на „Мис България“ 2017 с високо вдигната глава.

Вдигната глава, която не престава да бъде съсичана с коментари, както и със забавни колажи.
Не малко хора сравниха Тамара с Антония Петрова, Мис България 2009, която бе наречена Мис Крокодил.

Вижте още снимки на Тамара тук