IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио официално се сбогува с Victoria's Secret

22 ноември 2017 11 00

Супермоделът с емоционално съобщение

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

През седмицата се появиха слухове, че тазгодишното ревю на Victoria's Secret ще бъде последното за Алесандра Амброзио.

Тази сутрин супермоделът реши сама да обяви новината и публикува емоционално съобщение за сбогуване в личния си профил в Instagram.

„Думите не могат да опишат колко съм благодарна, че работих за този страхотен бранд, който вдъхновява мен и жени по целия свят.“, написа тя.

„В най-смелите си мечти не съм си представяла, че ще направя 17 ревюта за Victoria's Secret.“, допълва Алесандра.

Ветеранката сред ангелите благодари на продуцента и на своето „Victoria's Secret семейство“ за това, че са направили „тези спомени незабравими“, но сподели, че най-трудно ѝ е сбогуването с приятелките ѝ, сред които са Адриана Лима, Лили Олдридж, Кандис Суонепол и други.

„Вчера беше толкова емоционално да се сбогувам с моите сестри ангели, но направихме най-голямото и най-доброто ревю някога“, пише Амброзио.

„Нямаше да се справя без любовта и подкрепата на моите фенове. Голяма гордост е за мен да бъда част от движението Victoria's Secret! Обичам ви завинаги“, завършва съобщението.

Алесандра Амброзио дебютира на ревюто-спектакъл през 2000 година. От този момент досега, тя се превърна в емблематично лице за бранда. Тя два пъти носи сутиена Fantasy Bra, дефилира бременна и носи най-тежките крила, някога виждани на модния подиум.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари