IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лили Олдридж: Жената чудо в модата

3 декември 2017 13 00

Супермоделът е на корицата на Harper's Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Моделът на Victoria's Secret, Лили Олдридж, говори за бъдещето на жените, какво е да си модел и как индустрията променя дефиницията за красота в броя за декември 2017 на арабския Harper's Bazaar.

Обсъждайки последните събития и изникналите обвинения за сексуален тормоз, моделът споделя, че е късметлийка, защото не е минавала през такива премеждия, за да постигне кариерата си.

„Бях голяма късметлийка да започна с големи марки, които винаги са ме защитавали и са били зад мен“, казва тя.

„Много силно време е в нашата индустрия. Много жени се борят за правата си. Тяхното право да кажат „Не“, да отстояват себе си, да имат граници. Невероятно време е за мен като жена, като модел, като майка“, продължава Лили Олдридж.

Моделът окуражава жените, които са жертви на сексуално насилие: „Говорете, споделете историите си, разпространете ги по света. Трябва да се подкрепяме една друга и да се борим горди една за друга“.

Олдридж, която роди дъщеря си Дикси Пърл през 2012 година казва, че нейните майчини инстинкти са се разширили толкова, че е развила желание да защитава младите си колежки, с които работи във Victoria's Secret.

Всички пленителни кадри от фотосесията за списанието можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари