В последно време една от водещите тенденции е ретро вдъхновението. Откриваме го както под формата на дрехи, така и на обувки и цялостна стилистика.

В този ред на мисли Бела Хадид застава пред обектива на фотографското дуо Мерт Алас и Маркус Пигот, за да представи последните тенденции при обувките на Giuseppe Zanotti.

Сестрата на Джиджи Хадид е почти неузнаваема с черно трико и прическа с висока конска опашка.

Напомняща на тренираща ретро дама, Бела Хадид си партнира с модела Кит Бълър, с когото позират в студийни кадри в компанията на... стол.

„Кампанията представя автентичната енергия на марката – модерна, чувствена и силна. И имаме Бела, за втори сезон, която внася своето rock'n'roll поведение, което е същевременно игриво и съблазнително. Общият ефект е непреодолим, съвременен, привличащ вниманието.“, споделя самият Джузепе Заноти.

Обувките представят както дръзки модели в неоново зелено, така и елегантни модели на сандали с висок ток и многобройни блестящи инкрустации.

Фокусът е поставен и върху присъстващите емблематични елементи под формата на разпознаваемите златни аксесоари, увиващи се около глезена подобно на змия.

Всички кадри от сексапилната фотосесия с Бела Хадид можете да разгледате в нашата галерия.