Вълнение, трепет, очакване... само една част от емоциите, които обземат актрисите преди церемонията по награждаване на Оскар.

Тази година някои от дамите явно са прекалили с вълнението около номинациите, защото със сигурност не са обърнали особено внимание на тоалетите си. Или това, или някой от екипа със стилисти меко казано не си е свършил добре работата.

Представяме ви най-зле облечените звезди на наградите Оскар за 2018 година.

1. Бланка Бланко

Актрисата, която стана известна особено с това, че когато всички звезди носеха черно в подкрепа на кампанията против насилието на жени... тя се появи в дръзка и съвсем неотговаряща на събитието рокля. Тази година Бланка Бланко се появи в дръзка рокля на Atria Couture, която определено показваше повече, отколкото искаме да видим.

2. Салма Хайек

Изненадата тази година на червения килим бе Салма Хайек, която се появи в рокля на Gucci. Изделието бе определено от критици като абсурдно и кичозно поради комбинацията между пайети, инкрустации от камъни и волани. Със сигурност леко ни заболяха очите и ни изненада изборът на актрисата, която обикновено изглежда безупречно.

3. Дженифър Лорънс

Актрисата от „Игрите на глада“ изглеждаше добре на червения килим, но роклята на Dior не беше като че достатъчно атрактивна за събитие от ранга на Оскарите.

Металните отблясъци са изключително актуална тенденция за тази година, но все пак очаквахме повече от Дженифър Лорънс.

4. Гал Гадот

Къде е Великият, къде е Гетсби. Вероятно този въпрос си задавате, когато видите Гал Гадот и със сигурност не сте единствените. Роклята на Givenchy със сигурност отива на актрисата, но твърде многото блясък не винаги е на добре.