IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектният живот с участието на Дженифър Лопес

18 март 2018 09 00

Певицата разказва за приятеля си и вярата в брака

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Дженифър Лопес не бърза да сключва брак с приятеля си Алекс Родригес, но за сметка на това смело вдига завесите над личния и професионалния си живот пред Harper's Bazaar.

48-годишната звезда застава на корицата и в дълго интервю откровено разказва за перфектния си живот, който е такъв не само за пред света, но и в рамките на уюта на дома ѝ.

„Вярвам в брака и ще се радвам да остарея с някого, с когото съм във връзка“, разказва тя.

„Но не насилвам нещата в момента“, допълва Дженифър Лопес.

Малко повече от година, откакто са двойка, Дженифър Лопес и приятелят ѝ са изградили рутина и дори са слели семействата си – близнаците на певицата и двете дъщери на Родригес.

„Добре е и е здравословно – комуникираме добре“, сподели бившата съпруга на Марк Антъни.

„Разбираме начина на живот на другия по начин, по който повечето хора не успяват. И двамата сме публични личности от началото на 20-те си години и преуспяхме още от началото. И това се отразява в динамиката на живота, от семейството през работата до връзките“, разказва Лопес.

За професионалния си живот певицата споделя: „Не съм една от любимките на медиите. Не съм влязла в бизнеса с лекота. Аз съм от Бронкс. Трябваше да си проправя път и винаги съм имала усещането, че трябва да се доказвам. Може би това е добра мотивация, която да имаш. Никога не се задоволявах с посредственото“.

За изданието Дженифър Лопес позира в една буквално летяща фотосесия, облечена с последните изделия на модни къщи като Oscar de la Renta, Mariano Vivanco и Manolo Blahnik.

Разгледайте всички кадри в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари