IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Модерният бизнес

5 април 2018 08 40

Какви са тенденциите в работния дрескод

Снимка: Вихър Ласков @vihrolaskov/Tialoto.bg

Снимка: Вихър Ласков @vihrolaskov/Tialoto.bg

Много пъти сме си задавали въпроса: „Какво да облека“ за различни поводи от това да отидем на работа до обикновена разходка в парка.

Разбира се, трябва да отчетем факта, че има ситуации, в които трябва да се придържаме към стриктен дрескод, тъй като добре знаем поговорката, че по дрехите посрещат.

Днес ще се пренесем в дълбините на бизнес дрескода с новия проект на Tialoto.bg – „Облечи си Tialoto“ и заедно с Tommy Hilfiger ще разкрием тайните правила и възможностите да имплементираме собствения си вкус, характер и индивидуалност, за да преоткрием модерния бизнес.

Визията, която създадохме с колекцията на TommyXGigi се състои от точно четири компонента.

Блузата

Класическата бяла блуза е най-незаменимият елемент от модерната бизнес визия за пролет-лято 2018. Моделът е с актуални връзки по продължение на яката, което позволява или да заметнем и да създадем ефект „чоукър“, или да вържем на ефектна панделка. Разнообразието и мултифункционалността бележат съвременната интерпретация на класиките, позволяващи с една блуза да създадем повече от една визия.

Панталонът

Една от най-актуалните тенденции този сезон са панталоните с висока талия, които са с широка кройка на крачолите. Първото предимство е така желаният от всяка дама ефект на издължаване – изглеждаме не просто по-високи, но и по-слаби. Високата талия поставя женствен акцент на фигурата, а контрастната комбинация между бяла блуза и син цвят на панталона презентират умелото комбиниране на цветове така, че да изглеждаме хем по строгите линии на дрескода, хем да бъдем в свежи цветове за сезона.

Обувките

Обикновено аксесоарите в бизнес дрескода са тези, с които можем да изразим най-силно своята индивидуалност. Обувките са подбрани на висока платформа, за да може да се допълни ефектът на издължаване от панталона, а същевременно емблематичната комбинация от червена и бяла лента на Tommy Hilfiger създават още цветен акцент във визията. Сандалите са удобни и със сигурност няма да съжаляваме за избора в края на деня.

Чанта

Чантите са най-добрият компонент, с който да внесем така модерният контраст и настроение в цялостната визия. Нашият модернизиран дрескод завършва с жълт модел с плътна златна верижка вместо класическата кожена дръжка. Масивната закопчалка завършва средната големина, която едновременно стои елегантно и ще успее да събере най-важните неща за една дама. Страничната част на чантата е допълнителен цветен акцент, комбиниращ светли нюанси на синьо, бяло и жълто.

Още кадри от визията за модерен бизнес можете да разгледате в нашата галерия.

Блуза, панталон, чанта и обувки от колекцията TommyXGigi, които можете да откриете в магазините на Tommy Hilfiger на следните адреси:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни Връх“ 100

The mall, Ниво 1, гр. София, бул. Цариградско шосе 115

Serdika Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Ситняково“ 48

Снимки: Вихър Ласков @vihrolaskov за Tialoto.bg

Модел: Ава от Ivet Fashion

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

niakoisi ( преди 5 години )
много стилно! мацката е супер
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар