IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер иска шеметна кариера, но не и да е втората Синди Крауфорд

7 април 2018 13 15

Ще успее ли да избяга от сянката на известната си майка...

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

В модните среди 16-годишната Кая Гербер постоянно бива сравнявана със знаменитата си майка Синди Крауфорд. Топмоделиери предлагат на младата наследничка добри договори и ѝ предричат светло бъдеще в модната индустрия.

Но самата Кая не иска да повтаря съдбата на майка си, пише OK Magazine. Кая не иска да заменя майка си и да бъде „следващата Синди Крауфорд“.

На нея не ѝ е нужна такава известност. Тя не отрича, че модата е в кръвта ѝ, но това не ѝ допада. Кая се вслушва в съветите на своите близки, но винаги взима самостоятелно решение“, обяснява източник, близък до Гербер.

По думите му, сега Кая се наслаждава на своите добри периоди и малко се ограничава да получи статус на супермодел, какъвто има нейната майка. 16-годишната красавица просто иска да бъде себе си и да изгради самостоятелна кариера.

Също така Кая не се ограничавала в яденето. Съвсем скоро тя бе фотографирана в заведение в Лос Анджелис, където сладко си похапва десерт – сладолед със сок.

В същото време тя не спира и с професионалните си ангажименти. Кая се превърна в лице на втора рекламна кампания на „Марк Джейкъбс“ – за парфюма „Дейзи“, съобщи Контактмюзик.

Във видеоклипа дъщерята на Синди се пече на слънце на плажа и къса листенцата на маргаритка, преди да изтича в морето с другите две участнички в рекламата Фейт Линч и Об Джоликър. Новият аромат експериментира с различни нотки за 10-ата годишнина на парфюма „Дейзи“.

Затова и марката е заложила на младо и лъчезарно лице. Гербер вече е участвала в кампании на „Шанел“, Вог“, „Версаче“, „Калвин Клайн“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

.... ( преди 6 години )
ne poznavam momi4eto na snimkata . tia RE6AVA za sebe si .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар