IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид от първо лице пред Блейк Лайвли

14 април 2018 13 15

Моделът застава за фотосесия за Harper's Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Снимка: Harper`s Bazaar

Последните месеци виждаме нова тенденция при модните списания – интервютата на известни звезди се правят... от други звезди.

В случая поглеждаме към броя за месец май на Harper's Bazaar, който топъл, топъл включва Джиджи Хадид на корица с интервю, направено от Блейк Лайвли.

От първата поява на Хадид на модния подиум преди 5 години, тя се превърна в едно от най-разпознаваемите и известни лица на индустрията.

Създаде свои собствени колекции за Tommy Hilfiger, които разкриваме с колекцията за пролет-лято 2018 в новия проект на Tialoto – „Облечи си Tialoto“ и открито говори за социалните мрежи и живота си.

Пред Блейк Лайвли тя разказва за хората в интернет, които не я харесват и как успява да не допусне думите им до себе си.

„Повечето са безсмислици. Но все пак могат да наранят“, споделя Хадид за коментаторите, които обиждат на тема тегло и тяло.

„В днешно време хората казват: „Харесвах тялото на Джиджи Хадид, сега тя просто се отказа“, коментира супермоделът.

Относно тялото, фигурата и килограмите тя споделя: „Когато имах по-атлетична фигура бях горда с тялото си, защото бях страхотен играч на волейбол и ездач. Но след като открих, че имам хашимото, трябваше да се храня здравословно и да тренирам. „Беше странно да се справям с това като тийнейджър, когато всичките ми приятели можеха да ядат каквото си поискат и това нямаше да им се отрази“, разказва сестрата на Бела Хадид.

Освен искреното и лично интервю, броят е разкрасен със специална фотосесия, на която Джиджи Хадид носи изделия от модни къщи като Ralph Lauren, Tom Ford, Cartier, Valentino и други.

Вижте красивите кадри от фотосесията в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари