IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бельо за сватбата: Какво да изберем?

18 април 2018 08 10

Какви варианти имаме?

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сватбеният ден за една жена е не просто един от най-щастливите мигове в живота, но и много ангажименти и неща, за които да мисли.

Освен сватбената рокля, обувките, аксесоарите, грима и прическата, бъдещите булки са изправени пред една голяма дилема – на какво бельо да заложат.

То трябва да е хем сексапилно, хем удобно, за да се чувстваме красиви и да прекараме перфектно дългия съдбоносен ден.

Представяме ви предложенията на големите марки и разнообразието от модели, които имате.

1. Дантела

Дантелите са чудесен вариант, на който да се спрете за сватбения ден. Моделите за новия сезон се придържат в изцяло дантелени кройки, които са леко прозрачни. Така ще ви бъде не просто удобно, но и ще бъдете изключително сексапилни и подготвени за първата брачна нощ.

Снимка: La Perla

2. Цветове

Ако не държите на това всичко да ви бъде в тон, можете да заложите на цвят, различен от бялото. В случая добър вариант са розовите и нюансите на шампанско, които хем са нежни и незабележими, хем не са сред традиционните модели.

Снимка: Agent Provocateur

3. Корсет

Корсетите не трябва да се пренебрегват в никакъв случай, защото не просто, че са удобни, но и оформят силуета. В случая вървят с жартиери, с които да захванете чорапите и да не се притеснявате от изхлузване през целия ден.

Снимка: Luna Mae London

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

див селянин ( преди 6 години )