IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери в модата: Ароматизирани сандали

25 април 2018 06 40

Певицата изненада фенове с модна линия

Снимка: Katy Perry Collections

Снимка: Katy Perry Collections

Всички знаем, че Кейти Пери не е просто певица или артист. Тя официално добавя към автобиографията си и дизайнер, след като представи нова линия обувки към колекциите си Katy Perry Collections.

Абсолютно в стила на Кейти Пери, новите предложения са цветни, дръзки и... ароматизирани.

Певицата представи своята интерпретация за летни тенденции под формата на гумени сандали с аромати на любими плодове, носещи тематичното име „The Geli“.

Модерната интерпретация на любимите гумени обувки от 90-те години идва в дръзки цветове и аромати – диня, лимон, праскова, череша, ягода и други.

За да са напълно ясни нещата, певицата избира да постави съответния плод, който дава аромат и име на модела, върху каишката за палеца.

Така неоновите червени сандали са с аромат, цвят и истинска диня, жълтите са лимон, белите са череша, оранжевите са праскова, лилавите са грозде, зелените са лайм, а наситените червени са ягода.

Всеки един от моделите е перфектен както за плаж, така и за разходка в града, а защо не и за лежерен следобед на барбекю.

Вижте ароматните гумени сандали на Кейти Пери в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари