IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Христина Вескова ни представи на Miss FTV Europe

1 май 2018 07 34

Моделът на Visages дефилира в Букурещ

Снимка: Диляна Флорентин/Visages

Снимка: Диляна Флорентин/Visages

Христина Вескова от модна агенция Visages представи страната ни на престижния конкурс Miss FTV Europe 2018, който се проведе в Палата на парламента в румънската столица Букурещ.

Вескова влезе в съревнование с още 34 претендентки от Стария континент, а с короната се окичи представителката на домакините.

Христина Вескова бе избрана за участие в конкурса след онлайн кастинг в няколко етапа, който организаторите от FTV проведоха съвместно с българските си партньори от агенция Visages.

След избора ѝ за национална представителка, очарователната брюнетка замина за Букурещ, където се включи в едноседмична подготовка за конкурса, който е част от Пролетния моден фестивал организиран от FTV в Румъния.

За да подкрепи участничката ни в престижния моден форум, за румънската столица отпътува и Жени Калканджиева.

„Хриси представи агенцията и страната ни достойно и даде силна заявка, че България и българките напълно адекватно се включват в европейския моден живот“, коментира Калканджиева.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари