IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Вечната класика

3 май 2018 09 20

Нещата, които никога няма да излязат от мода

Снимка: Вихро Ласков/Tialoto.bg

Снимка: Вихро Ласков/Tialoto.bg

Колкото сезона, два пъти повече тенденции. Това е формулата на модната индустрия, винаги даваща отговор на всяка индивидуалност и характер.

Измежду всички цветни, дръзки и нестандартни предложения се вижда и една друга линия – тази на вечните класики.

Това са компонентите от гардероба, които винаги ще бъдат модерни и с които ще се чувстваме винаги по последни тенденции.

След като видяхме основните правила на бизнес дрескода, преминахме през цветовете на града, впуснахме се в джунглата и открихме спортните тенденции, сега идва време на вечните любимци – класиките.

Блуза

Бялата риза – нещо, без което нито една жена не може. Тя е винаги стилна и отива на всички видове поли и панталони. Лесна за комбиниране, тя е перфектното допълнение към всеки дрескод, а предложението на Tommy Hilfiger и Джиджи Хадид идва с модернизиран вариант от ефектни перфорации, създаващи усещането за бродерии. Този елемент е всъщност подобрената версия на вечната класика, която внася духа на пролетната нежност и лятната топлина.

 

Дънки

Денимът е още една от вечните класики, от които дамите имат поне няколко броя в гардероба си. Тази година предложението от TommyXGigi идва с така актуалните кръпки и ефект на изтъркване. Супер слим кройката на дънките оформя тялото, прави ни да изглеждаме по-слаби и, разбира се, много по-дългокраки.

Тренч

Когато говорим за класически компоненти, тренчът определено няма еквивалент. Превърнал се в емблематичен, той едновременно внася стилен дух на визията и пази от топлите пролетни дъждове и леки ветрове. Класическият нюд цвят подхожда на абсолютно всичко, а в тази визия внася и една мекота, туширайки денима и допълвайки бялата блуза.

Шал

Когато комбинираме класики като дънки, бял топ и тренч, усещаме, че можем да поставим който аксесоар си поискаме. Тук навреме идват цветните шалове, които добавят дръзко усещане във визията. Моделът от колекцията на TommyXGigi е в емблематичните за колекцията от пролет-лято 2018 шарки, напълно съответстващи и кореспондиращи с тренча, денима и белия топ.

Чанта

Класическа тактика на модерните дами е да използват чантите като водещ стилен акцент, като вечните класики не са изключение. Моделът е от модерните геометрични форми, а кантът в червено по краищата напълно кореспондира с червения акцент на шала. Една перфектна симбиоза и синхрон между визия и аксесоари.

Обувки

Когато говорим за вечна класика при дрехите, не можем да подминем и вечната класика при обувките. В тази визия конкретно ще обърнем внимание на ефектните платформи, които са най-удобният вариант за това хем да сме на висока обувка, хем да ни бъде удобно през целия ден. С плътната подметка засилваме още повече оптическото издължаване от дънките и така се чувстваме красиви и много елегантни.

 

Още кадри от визията на вечните класики можете да разгледате в нашата галерия.

Блуза, панталон, чанта и обувки от колекцията TommyXGigi, които можете да откриете в магазините на Tommy Hilfiger на следните адреси:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

The mall, Ниво 1, гр. София, бул. Цариградско шосе 115

Serdika Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Ситняково“ 48

Снимки: Вихър Ласков @vihrolaskov за Tialoto.bg

Модел: Ава от Ivet Fashion

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари