IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Звездите, които не се справиха на Мет Гала 2018

8 май 2018 15 00

Кои знаменитости не успяха да се впишат в темата?

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

След като ви споделихме най-добрите и тематично подбрани тоалети на Мет Гала тази година, идва време да „отличим“ и дамите, които не успяха да се справят със задачата.

Припомняме, че темата тази година бе „Райски тела: Модата и католическото въображение“, а основният дрескод бе спазване на концепцията и вдъхновението около темата.

Респективно, някои от звездите решиха да заложат на сигурното, за да не влязат в полезрението на модните критици и именно това ги постави в техните усти.

Вижте кои звезди не се справиха със задачата:

1. Кейти Пери

Певицата, която е известна с дръзките си решения по отношение на тоалети, се появи на Мет Гала 2018 в рокля на Versace. Минидължината контрастира с огромните крила, с които певицата си спечели определението, че е най-лошият ангел на Victoria's Secret.


2. Донатела Версаче

Донатела Версаче бе една от домакините на събитието, но изненадващо, не се появи с особено тематичен тоалет. Извинението, което модните критици могат да приемат е, че е била твърде заета да облича останалите звезди.

3. Селена Гомес

Певицата се появи значително по-тъмна от обикновено на червения килим и очевидно е прекалила с бронзантите. Тя бе облечена в специално изработена рокля на Coach и действително би се вписала, ако темата на събитието бе гръцка митология или гръцки божества.

4. Кендъл Дженър

Кендъл Дженър, която миналата година влезе в класациите за най-разголен тоалет, тази година е решила да заложи на класически, но не по темата на Мет Гала тоалет. Тя бе облечена с бял панталон и къс топ, а някои от феновете ѝ откриха прилика между тоалета и увита тоалетна хартия.

5. Майли Сайръс

Дръзката певица бе изключително стилна в дълга черна рокля с гол гръб на Stella McCartney, с която обаче далеч не бе в темата на Мет Гала за 2018. Макар и красива, Майли Сайръс определено не се справи със задачата.

6. Ким Кардашян

Съпругата на Кание Уест не изненада с абсолютно нищо тази година. Даже напротив – изглеждаше така, както всички сме очаквали да я видим и сякаш по калъп. Дългата златна рокля на Atelier Versace може да е много красива, но определено не изпъква с нищо, особено на фона на другите звезди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари