IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ирина Шейк и тайната й за красота

20 май 2018 06 00

Супермоделът споделя за храната и спорта

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Супермоделът Ирина Шейк, половинка на Брадли Купър и майка на детето им Леа, прикова вниманието на червения килим на фестивала в Кан.

32-годишната Шейк показа перфектно тяло. А как е върнала формата си отпреди раждането?

Ирина неведнъж е заявявала, че добрата си фигура дължи на „добрите гени“, но въпреки това не си позволява да не се занимава със спорт.

В интервю пред американското издание Women's Health тя обяснява, че ненавижда традиционните кардиотренировки.

„Бягането е моят кошмар. Затова намерих упражнения, с които да изгарям калории, но да не са ми така скучни.“ Преди две години Ирина намира алтернативен начин на бягането. Тя се занимава с бойното изкуство джиу-джицу с треньор.

„В джиу-джицу движенията може да се комбинират и това е идеално да не ми доскучаят“, разказва тя. Ирина тренира четири пъти в седмицата с треньор, ако е в дома си в Ню Йорк. През останалото време, докато пътува, тя се фокусира с упражнения в хотелската стая, за които не е нужно да има оборудване. Тогава работи най-вече за бедра и ръце.

Храната също е важна част за добрата ѝ форма. „Имам щастието, благодарение на гените, да съм с бърз метаболизъм, но даже с това преимущество ми се налага да търся баланс между яденето и спорта. Много обичам да похапвам. Дайте ми бургер и ще го изям и с парче торта“, признава моделът.

Снимка: Facebook

Въпреки това, сутрин след спокоен ден и тренировка, тя яде здравословно през целия ден – риба и зеленчуци на скара. „Аз съм от Русия и затова обичам такива ястия като месо, пелмени, но когато се подготвям за фотосесия или показ, изчиствам организма си само със салата от маруля и супи, които правят корема плосък. Но след това веднага изяждам един бургер!“

Ирина се грижи и за лицето си като го почиства два пъти на ден – това е задължително правило за нейния живот. „Харесва ми, когато кожата ми е толкова чиста, колкото е възможно. Дори не поставям основа на лицето си, защото имам усещане за мръсно лице.“, обяснява тя.

Това обаче не означава, че Шейк не прави нищо на лицето. Овлажняващият крем е незаменим продукт в козметичната ѝ чанта. „Независимо от начина, по който се опитвам да овлажнявам лицето, винаги се връщам към един продукт – овлажняващ защитен крем Cetaphil, който може да се намери във всяка аптека.“

Ирина обича да си почива и край морето (океана). По думите ѝ по време на пътуване не само лежи на плажа за да прави слънчеви бани, а изучава и дълбочините на морето като дори е посещавала курсове по гмуркане.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари