IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шопинг гид: В търсене на цял бански

29 май 2018 11 00

Как да го носим и какво ще е модерно?

Снимка: Summersalt

Снимка: Summersalt

Пролетта дойде, а с нея вече все по-близо е и лятото. Това означава, че температурите се вдигат, ние планираме морските си почивки и по-важното – търсим бански костюм.

Тази година определено е сезонът на целите бански, а тенденцията макар започнала още миналата година, ще продължи своето влияние и през пролет-лято 2018.

Разбира се, всички добре знаем, че „цял бански“ е много общо казано, затова се насочваме към това да разнищим точно какво ще бъде модерно.

Представяме ви буквално нагледно какво да си купите, ако искате да бъдете модерни на плажа.

Ето и нашия своеобразен наръчник за перфектния цял бански тази година.

1. Анималистични принтове

Тази година „дивото в мен“ приема един много буквален смисъл и определя тенденциите при банските костюми. Целите модели са перфектни, за да се отдадем на животинската си страна и да се осмелим най-накрая да станем антилопи и пантери на плажа.

Снимка: swimsuitsforall

2. Double trouble

Двойната тенденция при цветовете е много буквално контрастна този сезон. Класическата комбинация от бяло и черно се среща при целите модели, а това ни носи толкова много ползи, че сами не можем да ги изброим. По-светлата горна част позволява акцент върху деколтето, а долната част оптически намалява размерите там, където бихме искали.

Снимка: Summersalt

3. Слънчево момиче

Слънцето винаги е било имплементирано в тенденциите с жълтия цвят, затова е съвсем логично да присъства в тенденциите за лятото. Целият бански костюм в ярки нюанси на жълто винаги е добър избор, особено ако го комбинираме с червени сандали.

Снимка: Topshop

4. Покажи ми... рамо

Асиметрията при банските костюми обикновено се поставя при раменете. Тази година ще оставим настрана моделите със S-образни елементи върху корема, защото все пак искаме да сме стилни. Заложете на модели с една презрамка и преглътнете, че вероятно и тенът ви ще бъде асиметричен.

Снимка: farfetch

5. Морето е синьо, синя съм и аз

Сините цветове винаги са перфектен избор за плажен бански. И тази година златното правило се превърна в тенденция, а разнообразието от нюанси спокойно може да отговори и на най-претенциозните на тема „искам цвят като синьо, погалено леко с жълти лъчи“.

Снимка: Pepper & Mayne

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари