IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Стрийт мода от Марта Хънт

29 юни 2018 10 00

Каква е тайната на фигурата й?

Снимки: Splash

Снимки: Splash

Топмоделът Марта Хънт показа перфектна визия, като съчетава бяла риза и панталон на Altuzarra с чанта на Caroline Santo Domingo. Тя бе заснета по улиците на Трибека, Ню Йорк, докато разхожда кучето си.

Класическата комбинация от бяло и черно е "разчупена" от асиметрично прибиране на едната страна от ризата и контрастира с разкрояващия се модел на панталона.

Високата талия и подчертаването на талията също е една от водещите тенденции за сезона, а червеното червило създава цялостната визия като своеобразен наръчник на вечната класика в силуета.

Американската красавица е един от ангелите на Victoria`s Secret, тя дефилира и на последното ревю в Шанхай. 

Хънт поддържа перфектните си мерки с доста различни похвати от своите колежки. Преди големи модни изяви тя не залага на глад и тренировки, а на повече храна. Дори си похапва обилно на вечеря, което е в разрез със съветите на диетолозите. Преди ревюта в нейната чиния присъстват предимно ястия, богати на протеин.

Най-важното в режима на Марта е сънят и ако не е спала достатъчно, винаги е готова да пропусне посещението във фитнеса. Иначе се поти в залата поне три пъти седмично под зоркия поглед на треньор. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари