IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Тайното оръжие на стила на Меган Маркъл

21 юли 2018 13 15

Херцогинята на Съсекс залага на деколтето ”лодка”

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Съпругата на принц Хари - Меган Маркъл, започна да налага свой собствен стил, с който показва едновременно класа и сексапил. Модните специалисти забелязаха, че херцогинята на Съсекс залага на рокли с деколте „лодка”, които носи вече на редица официални поводи.

Бившата американска актриса е член на кралското семейство на Великобритания от около два месеца, но вече може да се похвали с характерно присъствие и свой моден почерк.

Тя заяви любовта си към тоалетите с деколте „лодка” още на сватбата си със своя червенокос принц през май, като булчинската ѝ рокля на Givenchy беше именно с такава линия.

На кръщенето на принц Луи (най-малкото дете на принц Уилям и Кейт Мидълтън) преди една седмица пък херцогинята носеше маслено зелена рокля на Ralph Lauren с подобно деколте.

Хубавото е, че този моден избор на 36-годишната Меган й позволява да уважава кралския протокол, тоест да не се разголва прекалено, но все пак да изглежда секси, загатвайки елегантните си рамене.

Вижте снимки на тоалетите на херцогинята на Съсекс с деколте „лодка” в галерията ни!

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари