IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Модната армия и Мила Йовович в сребърно

31 юли 2018 07 40

Актрисата е лице на Balmain

Снимка: Balmain

Снимка: Balmain

Актрисата Мила Йовович се връща към миналото си амплоа като супермодел. Красавицата е новото лице на Balmain за есен-зима 2018 и рекламната кампания към новия сезон.

Йовович представя футуристичните вдъхновения в метални цветове, директно взети от модния подиум.

Звездата от „Заразно зло“ позира пред професионалния обектив на Ан Ли в Лондон, а за фон се използва градска среда и студен бетон на сграда.

Визиите за сезона на модната къща се очертават от прилепнали и подчертаващи тялото кройки, стилни панталони и металически материи.

Гримът на актрисата подчертава естествената ѝ красота и плътно прибрана коса назад.

Като всяко едно френско дете, израснало през 90-те години, бях обсебена от „The Fifth Element“. Очевидно не е нужно да ми се каже, че Мила Йовович е невероятна актриса и изключително красива жена. Винаги съм се възхищавал на нейната сила, стил и талант и често съм си мечтал да намеря начин да работя с Мила в проект на Balmain. Затова съм повече от развълнуван, че тя се съгласи да участва в нашата кампания за есен-зима“, сподели Оливие Рустейн, креативен директор на Balmain.

Всички кадри от кампанията можете да видите в нашата галерия.


Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne poznavam jenata na snimkata ,a i niamam vreme za moda
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар