Наскоро Дженифър Лопес направи смел моден избор. Латино дивата бе забелязана да носи дънкови ботуши с ток на Versace. Доближени един до друг, те приличат на чифт изчистени дънки с черен колан, който всеки един от нас има в гардероба си. Снимките с новата й визия светкавично се разпространиха в социалните мрежи и достигнаха до ирландец, който обича да прави пародии на звезди. 

„Попаднах на снимката заради съпругата ми, която я бе намерила в социалните медии. Предположих, че мнозина ще искат да се облекат като Дженифър и да носят такива ботуши. Реших не само да тролна тези опити, а и да стигна по-далеч“, обясни Сенън Бърн, който за една нощ измисля своята концепция. 

Бърн взима една своя бяла риза, лачената черна чантичка на жена си и едни стари дънки, които обува наполовина. Съпругата му също се присъединява към забавлението. 

31-годишният ирландец прави глупави пародии на известни личности от близо четири години. Прави го за забавление с приятели. „Някои творци се опитват да превърнат своите проекти в източник на доходи, но аз просто се забавлявам“, обяснява мъжът, създал пародиен образ на Дженифър Лопес. 

Какво мисли съпругата на Бърн за дънковите ботуши, вижте в нашата галерия.