IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Перфектната връзка: Купонджийката

28 август 2018 12 40

Жената, която не пропуска парти

Снимка: Istockphoto

Снимка: Istockphoto

Сигурно и вие имате такава позната – за нея партито е всяка възможна вечер, а не само петък и събота. Нов ден – нова снимка в Инстаграм и още много други от най-горещите точки на града – заведения, концерти, хепанинги на открито… Забавленията й сякаш нямат край, а вие се чудите как въобще издържа на този ритъм? Или вие самата сте това момиче? Поздравления за вечната купонджийка, която целият град познава. 

Такава жена е Силвия. Можеш да я засечеш, но само ако знаеш къде да отидеш.

Тя не признава ранното лягане и живее с мотото „От сън спомени няма“. Зарежда се с енергия от постоянните си срещи с различни готини хора. Тя е част от клубната култура на града и определено е душата на всяка компания. Не обича граници, затова може да си изкара супер както в заведение, така и на домашно парти, стига да е с правилните хора.

Срещнахме се с нея в любимото и столично заведение, за да я разпитаме малко повече за начина ѝ на живот. Тя дойде точно в уговорения час и разбира се, говореше по телефона. Откроява се в ръката ѝ Sony Xperia XA2, който е с почти безрамков дизайн. Ултра здравото стъкло Gorilla Glass ѝ помага да е спокойна, че и в най-дивия купон, телефонът ще оцелее. Селфи камерата е 8 МР с широкоъгълна 120 градусова леща, за да могат да се хванат всичките ѝ приятели в един кадър.

1. Как протича твоето ежедневие?

Много динамично, всеки следващ ден е различен от предишния.

2. Без какво не започваш деня си?

Без чаша силно кафе, защото обикновено съм недоспала. Обичам да извличам максималното от живота и често се прибирам, след като посрещна изгрева. Начинът ми на живот изисква доза кофеин (смее се). Затова, ако трябва да посоча едно нещо, без което не мога, то е кафето.

3. Ако имаш един свободен час, за какво ще го използваш?

Със сигурност, за да проверя програмите на заведенията и какво ще се случва тази седмица. Важно е да си информиран, за да можеш да избереш най-доброто. Обичам да съм сред хора и определено не бих го използвала, за да си седя сама у дома.

4. За какво отделяш най-много време?

Определено за приятелите си. Обичам да прекарвам време с тях в търсене на ново забавление. Ако не можем да се видим, си пишем постоянно, всеки споделя къде е, какво прави… Така заедно преживяваме емоциите си. Вярвам, че връзката между хората трябва да се поддържа постоянно, за да остане силна. Не може да звъннеш на някой веднъж в годината, например на Коледа и да твърдиш, че ти е близък. В крайна сметка затова сме хора - за да общуваме.

5. По какъв начин технологиите се преплитат в ежедневието ти?

Освен за основното им предназначение – да съм във връзка с всички близки, технологиите ми помагат много в моя абсолютно непредвидим живот (смее се). Случвало ми се е от купон в приятели да се окажа на морския бряг. В тази ситуация първо можеш лесно да намериш най-готиния плаж за посрещане на изгрева и с навигация да стигнеш до него. Второ – с мобилен интернет и всички музикални приложения си имаш DJ пулт в джоба, готов за моментално парти на пясъка. И когато си тотално изморен от среднощното приключение и искаш само тиха стая с легло, намираш най-близката до теб отново с няколко клика – без досадно обикаляне, звънене на десетки рецепции и прочие. Затова интернетът ми е неограничен. А и разговорите ми са ограничени не само във Виваком, но и към всички мрежи в България – обаждам се на всичките си приятели, без да броя минутите. 

6. Какво има в дамската ти чанта?

Задължителния минимум грим арсенал – червило, спирала, пудра, руж. И в допълнение - малък несесер, който наричам „survival kit” – има всичко в мини размери – от четка за зъби до лейкопласт. И телефонът ми, разбира се. 

Само до края на месец август във Виваком парти телефонът на Силвия - Sony Xperia XA2, участва в специална томбола с награди за още повече забавления – слушалки, мобилни батерии, зарядно за кола, раници и плажни кърпи. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

ss ( преди 5 години )
.... ( преди 5 години )
ne sum takuv tip 4ovek , daje izob6to ne obi4am partita.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар