Има жени, които обичат да експериментират с цвета на косата си. Социалните мрежи са пълни с клипове, в които коафьoри показват как сами да се боядисаме в нестандартни нюанси. Виждали сме прически в розово, лилаво, изкрящочервено, в цветовете на дъгата, но идва ред на различните нюанси зеленото - най-новият тренд. 

След като много световноизвестни личности започнаха да носят дрехи във жълто-зелен неон, флуоресцентни акценти се пренесоха и при косите. Все повече дами отиват на фризьор, за да си направят омбре или кичури в изкрящи тонове.

Близначките от диджейското дуо SIMIHAZE бяха едни от първите, които последваха новата мода. Сими и Хейз Харда, които са много добри приятелки на Бела Хадид, се появиха с неонови дрехи и кичури още през април 2018 г. Двете са известни с това, че обичат да носят различни кичури, чийто цвят сменят през няколко месеца. 

Преди броени дни певицата SZA се появи с нова прическа. Тя изруси хубавата си черна коса, след което я изправи (сложи ред сред буйните си къдрици) и оцвети в изкрящо зелено. Тя определено изненада своите фенове в Instagram, където публикува няколко снимки с зелената си коса. "Толкова е зле", написа някой под тях", "Не те познах", "Страшна си", "Извънземните са тук", гласят коментари под тях. 

Друга звезда, която дръзна да промени косата си, е Дуа Липа. Миналата седмица певицата стана на 23 и вдигна шумно парти в Ибиса, Испания. Преди него тя качи снимка в Instagram, където се похвали с парти тоалет и перука в нефритен цвят. Нюансът е много по-тъмен от неоновото зелено, но определено отива на бляскавото розово боди на изпълнителката. 

Източник: Instagram