Нов моден аксесоар стана хит сред звездите. От няколко дни все повече известни личности показват в социалните мрежи, че са се сдобили с фалшиви кожни „импланти“. Те са в най-различни форми и напомнят на фантастични герои от известни приказки и филми.

В понеделник Ким Кардашян сподели няколко видеа с огърлица, която е именно такъв „имплант“. Тя прилича на по-обемен чокър, но сякаш е част от кожата на врата ѝ. Освен това свети в тъмното.

Малко след като Ким предизвика фурор със своите постове, Криси Тейгън публикува снимка с ангелски криле върху гърдите си. Нейният „имплант“ е доста по-голям и релефен.

Други звезди, които побързаха да си купят от новите аксесоари, са дизайнерът Тан Франс и супермоделът Андрея Пежич. Естествено, подобно на Ким, те също споделиха как изглеждат с тях в социалните мрежи.

„Имплантите“, по които луднаха звездите, бяха част от изненадите на изложение на изкуствата в Ню Йорк. То се казва в „А Human“ и в неговата основа стои Саймън Хък, който е дългогодишен приятел на Ким Кардашян.

Посетителите на събитието имаха възможност да разгледат най-различни модификации на човешкото тяло и да си купят от горепосочените аксесоари.

Вижте видеото на Ким Кардашян, а още снимки на имплантите разгледайте в нашата галерия.