IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мис България 2002 чака близнаци

3 септември 2018 06 00

Теди Бургазлиева и Симеон Иванов ще се радват на момче и момиче

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Носителката на короната през 2002 година Теди Бургазлиева разкри наскоро, че ще става майка, а щастливата новина е умножена по две. С таткото Симеон Иванов ще стават родители на близнаци.

Именно Симеон пусна въпроса към нейните приятели и почитатели – „Можете ли да отгатнете пола на бебето?“. Грешен отговор видимо няма в предположението, тъй като двойката очаква момче и момиче.

Очаква се красавицата да роди съвсем, съвсем скоро. След няколко неуспешни опита да забременее Теди сподели, че най-голямата ѝ мечта да бъде майка ще стане реалност.

Теди Бургазлиева стана най-красивата българка през 2002 г., но после не бе допусната до световния конкурс по красота на Сейшелските острови. Оказа се, че на 14 г. е позирала гола за наше списание, което е нарушение на регламента.

Омъжва се за футболиста Александър Младенов, по-големия син на легендарния треньор по футбол Стойчо Младенов през 2005 г., но бракът им не издържа и двамата се разведоха. През 2010 г. сестра ѝ Яна умира трагично от малко познатия ХЕЛП синдром по време на бременност.

След тази поредица от трагични събития в живота, тя взима решение да замине в чужбина и да започне нов живот. Именно там среща и настоящия си съпруг Симеон.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари