IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моден гаф: Къде изчезна талията на Мария Шарапова?

14 септември 2018 08 00

Критикуват рускинята за грешен избор на тоалети

Снимка: Splash

Снимка: Splash

Мария Шарапова е оглавявала класации не само в спорта, но и такива за красота. Тенисистката е получавала десетки комплименти за своята фигура, известно е, че тя е изчистила почти всички мазнини от тялото си.

Нейно появяване на Седмицата на модата обаче предизвика редица коментари в родината ѝ, а модните издания зададоха въпроса „Къде изчезна талията на Мария?“.

Според специалистите тя е направила поредния си грешен избор на рокля, която я прави квадратна, без никакви женствени извивки. И я оправдават, че през последните месеци тя се е отдала изцяло на кариерата си. Е, и на любовта с британския милионер Александър Гликсъм. Така че едва ли светските партита са ѝ на дневен ред.

Всъщност Мария често е била мишена заради грешен избор на тоалети и в Русия дори смятат, че тя няма никакъв опит как да изглежда на червения килим. И препоръчват най-накрая да си наеме стилист, едва ли ще ѝ се изтъни банковата сметка.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

123 ( преди 5 години )
Пука ми на мене къде е изчезнала талията на госпожата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Таня ( преди 5 години )
Според мен изглежда страхотно!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар