IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Настъпва ли хлад между Ирина Шейк и Брадли Купър?

14 септември 2018 11 20

Двойката все по-често се забавлява поотделно

Снимки: Splash

Снимки: Splash

През 2015 г. руският модел Ирина Шейк пристана на актьора Брадли Купър, след като няколко години делеше постеля с футболната звезда Кристиано Роналдо. Преди малко повече от година се появи дъщеря им – очарователната малка Лея.

Ирина и Брадли набързо създадоха впечатление на примерни родители, а папараците постоянно ги снимаха на семейни разходки.

Но дали в тяхната връзка не нахлува хладина?

През последния месец двамата предпочитат да се забавляват сами. Е, не точно – Ирина позира с мистериозен красавец на парти по време на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Разминаването между Ирина и Брадли започна на филмовия фестивал във Венеция. Те бяха там, но на червения килим минаха поотделно. Супермоделът придружаваше модната дизайнерка Донатела Версаче, а Купър се държеше доста интимно с Лейди Гага.

Шейк дефилира на ревю на бельо, което със сигурност не подхожда на имиджа на майка, който гради, и извади почти всичко на показ. Може би се очакваше Брадли да я аплодира, но вместо на шоуто той хвана полет от Италия до САЩ и акостира на плажовете в Малибу. И не беше сам, а с актрисата Сиена Милър, с която булевардните издания го свързваха преди връзката му с Ирина Шейк.

Засега нито моделът, нито актьорът коментират семейния си статус.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари