Звездата на редица сапунени сериали Сюзън Лъки се появи на корица на списание Harper's Bazaar, шашна света с невероятната си визия и тяло на жена на 71 години. Има ли рецепта и начин да забавим процесите на стареене и връща ли се светът към естествената красота...

„Досега виждахме само млади и красиви момичета по кориците на модните списания. Сега виждаме и по-възрастни дами, които красят кориците с белезите на старостта“, обясни в „България сутрин“ журналистката Юлияна Дончева.

По думите ѝ напоследък се наблюдава това, че прекалено млади момичета правят промяна в своята външност.

„Колкото по-рано се започва с процедури, толкова по-скоро ще трябва нова и нова операция. Не трябва прекалено младите да бързат да остаряват. Медиите са първата точка, от която трябва да стартира промяната. Трябва да се върнем към истинската и естествена красота“, допълни още Дончева.

Според пластичния хирург д-р Виолин Петров много често млади момичета превишават дозата на промяна на своята външност.

„Пластичният хирург трябва да посъветва пациента какво е подходящо за него като операция. Когато мярката е премината, тогава става некрасиво, вътрешното усещане и външната красота не са в синхрон“, коментира още докторът пред Bulgaria ON AIR.