IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кая Гербер сложи в малкия си джоб сестрите Хадид

8 октомври 2018 12 10

Тя е само на 17, но вече е най-популярният модел в света

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Кая Гербер е само на 17 години, но вече уверено върви по стъпките на майка си – легендарната Синди Крауфорд. И по всичко личи, че скоро може да я задмине.

Кая даде заявка да стане най-търсеният модел в света, а затова говори и статистиката. В продължение на 27 дни, времето, през което бяха показани новите колекции в Седмицата на модата в Ню Йорк, Милано, Лондон и Париж, Гербер участва в 25 ревюта. И сложи в малкия си джоб сестрите Бела и Джиджи Хадид взети заедно.

Въпреки крехката си възраст, Кая постави и своеобразен рекорд в Милано – в един ден дефилира на четири ревюта едно след друго – на Max Mara, Fendi, Prada и Моschino.

За разлика от високомерната Кендъл Дженър, която арогантно заяви, че има твърде много други важни неща, за да се появява от събитие на събитие.

Списъкът на дизайнерите, които искат наследницата на Синди в ревютата си, е наистина дълъг, като става въпрос за едни от най-големите имена в модната индустрия, като Chanel, Versace, Ralph Lauren и Saint Laurent.

Кая Гербер подписа първия си договор с модна агенция едва на 10 години, на 13 вече се изявяваше като журналист.

Младата красавица твърди, че се старае да отделя личния си живот от този на модел.

„Много рядко говоря със своите връстници за работата ми в модните среди, не искам да бъда възприемана като модел“, споделя Кая.

Преди няколко години тя заяви, че мечтае да изучава криминална психология в колежа, но вече не говори толкова за бъдещите си планове. Съдейки по нарастващата ѝ популярност е по-вероятно да вложи всичките си усилия в света на модата.

Вижте снимки на Кая от дефилетата през изминалия месец в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари