IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дългоочакваната Moschino X H&M: Кампанията

9 октомври 2018 09 00

Първите кадри от колаборацията

Снимка: Moschino

Снимка: Moschino

Годишната колаборация на H&M с големи модни къщи продължава като традиция и през 2018, когато от бранда ще представят съвместна колекция с Moschino.

Очаква се линията да бъде в магазините и онлайн на 8-ми ноември, а компаниите представиха първите кадри от рекламните кампании, заснети от Стивън Мейзел.

Фотосесията е вдъхновена от „ревю висша мода от 1950-та“, а главните роли са раздадени на Джиджи Хадид, Стела Максуел, Имаан Хамам, Валентина Сампайо и други.

Джеръми Скот, креативният директор на Moschino, обяви новината за съвместната работа с бранда през април по време на годишното парти на Коачела.

Линията ще съдържа определени емблематични изделия от архивите на Джеръми Скот. Разбира се, акцентът основно ще е поставен върху хумора и нестандартните аксесоари.

Сред предишните партньори на H&M в годишните специални колекции се открояват модни къщи като Karl Lagerfeld, Balmain, Marni, Kenzo, Versace и Erdem.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари