Безспорно едно от големите събития на седмицата е сватбата на принцеса Южени и Джак Бруксбанк. Огромен брой световноизвестни звезди на едно място, дошли да увековечат един буквален кралски съюз.

И докато всички погледи са впити в тоалетите, бижутата, езика на тялото и светските личности, една жена дойде и заби всички в земята.

Кара Делевин определено не е средностатистическо момиче – тя бе определена като наследница на Кейт Мос, истински британски супермодел, който след напускането си остави такава празнина, че се наложи да се примирим с Кендъл Дженър. Но темата за Кардашян-Дженър друг път.

За Делевин спокойно можем да кажем, че е истинският бунтар в индустрията, който като че приема всичко на шега, с огромна доза хумор и резултатите винаги са перфектни.

За няколко години тя се появи на билбордове и списания из цял свят, превърна се в муза на фотографи и дизайнери и спечели завинаги сърцето на Кайзер Карл.

Със същата тази непримиримост Кара Делевин се появи на кралската сватба, за да разбие на пух и прах етикета – облечена в строг смокинг на Emporio Armani и кройка, заимствана от мъжкия гардероб. Стилната и мъжка визия е завършена с вратовръзка и цилиндър, а от фините женски тоалети са оставени само високите токчета, които да напомнят, че все пак това е Кара Делевин.

Супермоделът дойде с клечка за зъби в уста, рамо до рамо в компанията на мъже и за пореден път ни показа, че да имаш почерк и характер винаги е предимство. Че да си жена е прекрасно, а когато не се взимаш твърде насериозно – всичко може да бъде простено.

И така в един свят на правила и строги етикети винаги се намира една Кара, която да ни покаже, че чифт високи обувки са достатъчни, за да покориш света.

И най-вече, че жените – герои на нашето време невинаги са с копринена рокля, а често носят и цилиндър... защото могат.