IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Страхотна си, Кара! За силните жени на деня

16 октомври 2018 06 30

Да разбиеш стереотипа на пух и прах

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Безспорно едно от големите събития на седмицата е сватбата на принцеса Южени и Джак Бруксбанк. Огромен брой световноизвестни звезди на едно място, дошли да увековечат един буквален кралски съюз.

И докато всички погледи са впити в тоалетите, бижутата, езика на тялото и светските личности, една жена дойде и заби всички в земята.

Кара Делевин определено не е средностатистическо момиче – тя бе определена като наследница на Кейт Мос, истински британски супермодел, който след напускането си остави такава празнина, че се наложи да се примирим с Кендъл Дженър. Но темата за Кардашян-Дженър друг път.

За Делевин спокойно можем да кажем, че е истинският бунтар в индустрията, който като че приема всичко на шега, с огромна доза хумор и резултатите винаги са перфектни.

За няколко години тя се появи на билбордове и списания из цял свят, превърна се в муза на фотографи и дизайнери и спечели завинаги сърцето на Кайзер Карл.

Със същата тази непримиримост Кара Делевин се появи на кралската сватба, за да разбие на пух и прах етикета – облечена в строг смокинг на Emporio Armani и кройка, заимствана от мъжкия гардероб. Стилната и мъжка визия е завършена с вратовръзка и цилиндър, а от фините женски тоалети са оставени само високите токчета, които да напомнят, че все пак това е Кара Делевин.

Супермоделът дойде с клечка за зъби в уста, рамо до рамо в компанията на мъже и за пореден път ни показа, че да имаш почерк и характер винаги е предимство. Че да си жена е прекрасно, а когато не се взимаш твърде насериозно – всичко може да бъде простено.

И така в един свят на правила и строги етикети винаги се намира една Кара, която да ни покаже, че чифт високи обувки са достатъчни, за да покориш света.

И най-вече, че жените – герои на нашето време невинаги са с копринена рокля, а често носят и цилиндър... защото могат.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Еманципат ( преди 5 години )
Не е лошо момичето, но да се прави на еманципирана феминистка, въпреки че цял свят знае през колко легла е минала, за да стигне дотам... Хайде по-полека. :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Жужу ( преди 5 години )
До точица: Съгласна съм, също не мисля, че клечката беше ок. Въпреки това ми допада колко е луда :D
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
точица ( преди 5 години )
не мисля, че да си на кралска сватба с клечка за зъби в уста/ръка е възпитано. независимо с какъв тоалет е Кара, това беше изключително грозно.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар