IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Отново Ашли, но Алексис. А формите – пищни

22 октомври 2018 07 40

Нов модел plus-size приковава вниманието

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Ашли, но не Греъм, а Алексис е следващият пищен модел, който се изявява в социалните мрежи и привлича вниманието.

27-годишната американка е омъжена от няколко месеца и се пробва да пробие и на модния подиум.

Новият пищен модел може да се похвали със собствена марка за бельо и бански костюми, които са за жените, понатрупали повечко килограми. Продава ги под мотото „красотата не е конкретен размер“, а един от топцитатите ѝ е, че „освен ако не съм седнала на лицето ти, теглото ми не е твоя работа“.

Ашли Алексис споделя, че като малка е била тормозена заради теглото си. Самата тя не се е чувствала добре в тялото си. „По-късно разбрах, че това съм аз, това е моят живот. Осъзнах, че не трябва да съм нещастна от това, че не отговарям на общоприетия критерий на обществото за перфектното тяло“, разказва тя, цитирана от „Дарик“.

Снимка: Instagram

Днес красавицата не се притеснява да показва пищните си форми. Ашли се е снимала както за Playboy, така и за модни издания като Elle.

През май тази година моделът преминава през операция за намаляване на бюста, а няколко седмици след това отново рекламира новата си линия бански костюми без капка притеснение.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne si padam po debeloto , za sujalenie i az sum debela i mi teji , no ....
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар