Модната индустрия винаги е била сред най-креативните и селективни, затова роден пробив в нея е изключително признание за труда и уменията на човек в бизнеса.

И България е оставила своята следа с моделите Кремена Оташлийска, Белослава Хинова, която сложи Джиджи Хадид в малкия си джоб, Джио Диев, който създаде обувки за знаменитости като Мадона и най-новото попълнение... Огито!

Най-новата следа в индустрията идва от Седмица на модата в Токио и една визия, носеща в себе си традиционно кимоно и един „крилат“ цитат, станал популярен от татуировка на ръцете на Огито.

„К**ви, яжте, пийте, Огито черпи!“ се появи като надпис върху ръкавите на азиатска манекенка, а кадърът е публикуван в профил в Instagram, отличаващ най-добрите фотоси от значимото модно събитие.

Самите автори на кадъра са отбелязали, че цялата фотосесия е по поръчка на американския Vogue, та изглежда има шанс Огито да пробие дори и при Ана Уинтур.

Не е ясно кой е дизайнерът, който стои зад това хрумване, нито откъде е дошло „вдъхновението“ от крилатия цитат.

Самата татуировка краси ръцете и гърдите на небезизвестния бургазлия Огнян Иванов – Огито, който доби популярност покрай участията си в редица телевизионни формати и гордо показваше цитата татуировка.

Кадърът вече доби огромна популярност с многобройни коментари на българи, но се появи и съмнение за автентичността и дори предположения, че е възможно кадърът да е колаж.