IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И на нас се е случвало, Меган! Кралско тяло на показ

31 октомври 2018 15 00

Проблем с тоалета и особена ситуация с Меган Маркъл

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кой каза, че кралските особи не са като останалите хора? Дори и принцовете и принцесите се срещат с ежедневни проблеми, при все, че огромен екип от хора се грижат почти за всичко за тяхната перфектна визия, поведение и имидж.

Поредното доказателство за това идва директно от Меган Маркъл от последната дестинация от кралската им обиколка с принц Хари.

Финалната среща с фенове бе белязана от специално изработена пола на Givenchy, която се оказа, че... прозира.

Разбира се, фенове веднага откриха „проблема“ с тоалета и отбелязаха, че буквално безпроблемно се вижда тялото на Меган Маркъл под полата, особено на кадрите, на които има директна слънчева светлина.

Упс! Маркъл в конфузна ситуация, роклята ѝ с етикет

Меган победи Хари: Хвърля по-точно ботуши!

Тоалетът на Маркъл предизвика еуфория

И на нас се е случвало, Меган! Всички сме се обличали в тъмна стая, в която всичко изглежда перфектно до момента, в който се появим в пълния си блясък на естествена светлина и не открием погледи по тялото си, които като че ни разсъбличат, макар да няма нужда от това, тъй като всичко е на показ.

И така, дори и най-известните лица в света, най-високопоставените личности, работещи с огромен екип от хора, премисляйки и най-малкия детайл, се оказват безсилни към обикновените битови проблеми. Защото всички ги имаме.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

Елена ( преди 5 години )
Да си беше направила фуста за под полата
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар