Освен проблемите с краката, заради които доскоро трудно се придвижваше, Кристин Илиева получила и паник атаки след тежката катастрофа, която претърпя. Манекенката сподели, че ѝ било доста трудно да се справи със страха, но благодарение на нейното гадже и близките ѝ, той вече е зад гърба ѝ. 

„Имам чувството, че силата на любовта ми помогна и ми помага да изживея този момент по-леко и да имам сила. Будиш се сутринта и знаеш, че ще го видиш този човек, ще дойде часът, в който сте се уговорили да се видите. Ако няма такава тръпка – денят ти е сив“, обяснява Илиева. 

Красавицата изтъква, че вече няма проблем да говори открито за катастрофата. „Трудно е да го опиша с думи, но си е много тежко изпитание. На моменти се чудя откъде я вадя тази сила, воля и търпение. По принцип съм супер нетърпелив човек. Ето че се научих да бъда и търпелива“, разказа тя пред бТВ. 

По думите на младото момиче, когато на човек му се случи нещо толкова страшно, той или се предава, или започва да се бори, за да оцелее. Тя избрала втория вариант. „Това ми се случи, когато бях на 20. Аз съм млад човек, искам да живея, искам да тичам, да танцувам, да пътувам. Един ден, когато си имам дечица, да си тичам след тях. Не можеш да се предадеш в такъв момент. Бориш се!“, добави Кристин. 

„Станах много, много, много по-добър човек. Имам чувството, че ако е имало нещо негативно в мен или около мен, вече го няма“, казва още Илиева и споделя, че въпреки усмихнатите снимки, които качва в Instagram, тя невинаги се чувства добре и не ѝ допада, че понякога хората умишлено се държат сякаш нищо не ѝ се е случило. 

Кристин поясни, че преди близо месец е претърпяла поредната операция след инцидента. Сега тя се е съсредоточила върху рехабилитацията и се надява скоро да може да ходи нормално. 

Четете още: 

Кристин Илиева – щастлива и влюбена

Кристин Илиева за Дивна: Обичам я! 

Кристин Илиева посрещна рождения си ден в гипс