IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Спортно-елегантен дрескод

10 ноември 2018 08 00

Какво представлява той?

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Tialoto.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Tialoto.bg

Често чуваме словосъчетанието „бизнес дрескод“ и дори сме разказвали подробно за него в „Облечи си Tialoto“.
Сега ще обърнем внимание и на спортно-елегантният дрескод, в който често влизаме, без дори да усетим.

Разбира се, ще представим най-актуалните компоненти от есенната визия, част от колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans.

Задължителната риза

Едно от най-големите предимства на спортно-елегантния дрескод е мултифункционалността на дрехите. Така ризата от колекцията на Tommy Hilfiger и Люис Хамилтън се явява материализиране именно на това качество. Тя съчетава в себе си едновременно няколко цвята, обединени от обща шарка – тази на карето. На пръв поглед дръзката комбинация се оказва изключително практична и носеща духа на дръзката улична мода. Елегантната кройка е „разчупена“ от спортното допълнение в лицето на качулка с плътни връзки, която позволява комбинацията с класически деним.

Денимът

Неговата есенна визия има задължително деним. Така, както вече представихме, дънките имат отличителната способност да бъдат подходящи за всяка ситуация. Черният цвят е сред класиките, които „носят“ както на ризи, така и на спортни горнища.

Роклята

Задължително за всяка жена е присъствието на красива и стилна рокля в гардероба. Това правило не е изключение и за есента, където залагаме на един от най-провокативните цветове – червеното.

Дръзкият и асоцииран с образа на фаталната жена нюанс се превръща в спортно-елегантен компонент от дрескода отново чрез мултифункционалността си – с високи обувки сме елегантни, а в случая акцентираме на спортната част с маратонки.

Свободната и феерична кройка позволява свобода на движенията за активната съвременна жена.

Аксесоарите

За него оставаме масивните есенно-зимни обувки в смел червен цвят, а за нея спортната нишка се подкрепя от спортни маратонки с червен цвят, комбиниращ се идеално с цвета на роклята.

Чантата за нея е задължителната и този сезон раница, в която елементите от 70-те години идват под формата на емблеми и монограми.

Всички кадри от фотосесията на спортно-елегантния дрескод можете да видите в нашата галерия.

Визии от колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans, които можете да откриете в магазина на Tommy Hilfiger на следния адрес:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

Снимки: Димитър Кьосемарлиев за Tialoto.bg

Модели: Марио S от Ivet Fashion и Александра Попова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари