За супермодела Адриана Лима последните 20 години минаха в рая, разхождайки пухените, секси и скъпи криле и бельо на модния лейбъл Victoria’s Secret. И ето че дойде време хубавицата да се сбогува с него и да се отдаде на други начинания.

„Благодаря, че ми показа света, сподели с мен тайните си и най-вече, че не само ми даде криле, но и ме научи да летя. Даде ми и най-добрите фенове на света! С обич, Адриана“, написа Лима в Instagram с кратко монтажно видео, събрало моменти от различните ѝ изяви на подиума за бранда.

Лима, която дебютира в модния свят на 18 именно с крилете на Victoria’s Secret през 1999 г., дефилира за последен път за марката на 8 ноември.

Снимка: Instagram

„Мисля, че тази година бе най-значимата в кариерата ми. Това бе 18-ото ми модно шоу и все още се вълнувам, както беше първия път. Винаги съм обичала да дефилирам и да бъда част от Victoria’s Secret“, сподели пред People бразилката.

Какво я очаква занапред?

„Нямам търпение да се впусна в различни проекти, в които ще подкрепям различни жени по целия свят. Това е бъдещето ми оттук нататък, но съм щастлива, че съм част от Victoria’s Secret. Хора, много ще харесате тазгодишното шоу. За мен то ще бъде много специално“, издаде 37-годишната моделка.

Миналата година нейната колежка и близка приятелка Алесандра Амброзио също свали крилата си след 17 години работа за Victoria’s Secret.