IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Строг дрескод

17 ноември 2018 08 00

Съвременният прочит

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Tialoto.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Tialoto.bg

Често съвременните дами залагат на строгия дрескод за своето ежедневие по две причини – защото работата им го налага и защото всяка жена знае как се чувства, облечена в елегантен и строг силует.

Когато говорим за съвременната и модерна визия на строгия дрескод не можем да не отбележим един основен фактор – намесването на една идея спортно-елегантен елемент.

И така, за да направим една добра „разбивка“ по компоненти и да съставим своеобразен наръчник за модерния строг дрескод, разкриваме поредната визия от проекта „Облечи си tialoto“ с колекциите Tommy Jeans и капсулната линия TommyXLewis с Люис Хамилтън.

За нея

Тъй като започнахме с дамите, ще представим нейната визия със задължителния офис панталон в класическо синьо. Интересното при него е, че кройката му е създадена точно като за офис – права и строга, но съчетава в себе си спортно-елегантната линия с материята на изработка.

Палто

Най-важната част за есенния гардероб безспорно е палтото. В колекцията на TommyJeans то идва с един особено елегантен елемент – фокус върху двуредното закопчаване, което се извършва със стилни златни копчета, не просто привличащи погледите, но и стилната нишка.

Боти

Класическите боти за строгия дрескод са задължително на висок ток, от естествена кожа и осигуряват изключително удобство. Как можем да познаем, че са удобни? По формата на свода, която разпределя правилно тежестта и ни позволява да сме елегантни и да се чувстваме добре и комфортно дори и след дълъг работен ден в офиса.

Пуловерът

Тук идва време да обърнем специално внимание на спортно-елегантния елемент във визията – пуловерът.

Той е в строга и права кройка, задържа топлината, която ни осигурява комфорт и се явява контрастен цветен компонент в иначе класическата ни визия. Така едновременно ни е удобно, абсолютно по дрескод сме и сме добавили така желаната нотка на нови модни тенденции.

Чантата

Когато говорим за строг дрескод, чантата задължително е средна по размер. Достатъчно голяма, за да побере всичко, от което имаме нужда и достатъчно малка, за да се придържа към строгата линия на цялостната визия. Модерните вдъхновения от 90-те години идват под формата на цветен монограм и изписване на Tommy Jeans.

За него

Мъжката визия е съставена от строг прав панталон с ръб в модерния за силните половинки цвят в сиво. Спортно-елегантната нишка е преплетена с деликатно поставения ефект на набиране при закопчаването и дръзко контрастира на меката естествена материя.

Сакото

Задължително за мъжката визия при строгия дрескод е наличието на сако. То се придържа към сивата цветна палитра и се откроява с едно-единствено копче.

Полото

Най-актуалното при мъжката мода за тази есен е удобното и меко поло. Макар да изглежда на пръв поглед спортно, именно то внася модернистичната линия в иначе строгата цялостна визия. Синьото допълва сивите панталон и сако и подобно на женската визия – явява се като стилен цветен акцент в офиса.

Обувките

Мъжките боти са в комбинация на материи и повърхности и създават интересен ефект не само на пръв поглед, но и на допир. Връзките позволяват да експериментираме с визията им като заложим на по-свободна горна част, изразяваща бунтарския дух на мъжа, материализиран в обувка.

Всички кадри от фотосесията на строгия дрескод можете да видите в нашата галерия.

Визии от колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans, които можете да откриете в магазина на Tommy Hilfiger на следния адрес:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

Снимки: Димитър Кьосемарлиев за Tialoto.bg

Модели: Марио S от Ivet Fashion и Александра Попова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари