IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Best Seller: Самозагряващите се боти на Джими Чу

15 ноември 2018 12 00

Имат USB порт

Източник: row.jimmychoo.com

Източник: row.jimmychoo.com

През този сезон температурите падат рязко и човек трябва да е подготвен с подходящи дрехи и обувки. Случвало ли ви се е да обувате дебели чорапи и обувки с подплата и пак да ви е студено на краката? Дизайнер намери решение на проблема. 

Боти с подгряващи се стелки, които са част от новата зимна колекция на Джими Чу, вече са в продажба. Те се контролират чрез специално приложение, което се предлага за iPhone и Android. 

Температурата в обувките "Voyager" може да варира между 25 и 45 градуса по Целзий. Така те могат да се използват от хора, намиращи се в различни географски ширини, като топлината в ботите държи за около 8 часа. 

Всеки, който постави обувките на краката си, може да излезе и активира отоплението чрез мобилния си телефон, когато му е необходимо. Към ботите има и Bluetooth, който следи крачките. 

Обувките, в които имат дискретно скрит USB порт, се предлагат в няколко различни цвята. Струват 1,795  долара и са предназначени както за жени, така и за мъже. 

Бихте ли си купили ботите на Джими Чу?

Източник: row.jimmychoo.com

Best seller: Маратонките на Comme des Garçons

Best Seller: Селин Дион и PVC ботушите 

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари