IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Теди Бургазлиева се мести с бебетата в Ел Ей

19 ноември 2018 13 00

Миската прекарва времето си в смяна на памперсите на близнаците

Снимки: Instagram

Снимки: Instagram

Само преди два месеца Теди Бургазлиева стана майка на близнаци, но хубавите промени в живота ѝ не спират. Заедно със съпруга си Симеон Иванов и децата скоро ще се преместят в собствен дом в Лос Анджелис, където живеят от години.

„Последните няколко седмици бяха много натоварени и изтощителни за нас, защото се местим в нашия първи истински дом в Ел Ей с моето мъжле и бебетата. Безсънни нощи, пълни памперси, огромни кутии за опаковане и разопаковане и прочее. Почти сме готови с преместването и нямам търпение скоро да ви споделя какво е да съм майка на близнаци“, написа Мис България 2002.

Теди сподели още, че семейството ѝ е било близо до опустошителните пожари в Калифорния, които взеха много жертви.

Миската роди близнаци през септември, момчето и момичето носят имената Райън и Ема.

Малко преди това чаровната брюнетка пусна на пазара автобиографичната си книга „Невъзможно“. Четивото описва както опита, така и грешките на Теди. Томът включва истории от времето, когато миската е спала в малка стаичка без мебели на един матрак на пода, докато работи на три места, до момента, в който е успяла да се реализира в САЩ без чужда помощ, припомня „Монитор“.

Мис България 2002 чака близнаци

Теди Бургазлиева роди близнаци, показа ги на света

„Тотално различен човек бях, бях много разглезена, очаквах, че всичко ще ми се поднася наготово, отваряха ми се много врати, бях познато име, просто ми беше много лесно. Изведнъж дойдох тук, никой не ме познава, аз не познавам никого, английският ми беше доста зле. Това беше училище, което ме направи силна“, разказа наскоро тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари