Актуалната носителка на титлата „Мис България“ замени студените температури у нас с по-топлото време в Барселона. Тамара Георгиева, която е по-одумвана заради носа, а не заради красотата, е предпочела дестинацията не заради времето, а заради гаджето си.

В каталунската столица живее половинката на миската Стивън Роуз.

Миската от няколко седмици дели един покрив с милионерския наследник Стивън, който е син на дизайнерката Катя Роуз. Младежът учи в Испания и също като половинката си не ще и да чуе за България. Тамара била разочарована от отношението към нея тук.

На Стивън пък не му допада да е разделен задълго с гаджето. Той поставил ултиматум на Тамара, че трябва да се пренесе при него или с връзката им е свършено, тъй като разстоянието е огромно. Тамара не се куми много и веднага се пренесе в Испания, пише „България днес“.

Пред близки Мис България дори споделя, че скоро очаква предложение за брак. Двамата със Стивън са заедно от няколко години и се очаква всеки момент младежът да предприеме следващата крачка. Майката на Стивън – Катя, е изключително близка с Тамара и също подканва сина си, че му е време да се обвърже по-сериозно.