IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Спортът в ежедневието

24 ноември 2018 08 00

Екипът, без който не можем

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Tialoto.bg

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Tialoto.bg

Цяла седмица сутрин заставаме пред гардероба и мислим какво да облечем. Докато не дойде така желаният уикенд, в който нямаме този проблем, защото знаем, че спортният екип е най-добрият ни приятел.

Каквото и да си говорим, всички знаем колко удобно и комфортно се чувстваме в меки и еластични материи, особено когато искаме да откраднем малко спокойствие в дните за себе си.

Така спортният екип се оказва чудесен вариант за леката разходка, дори и за едно приятно кино, както за нея, така и за него.

Разбира се, спортният елемент, който навлезе във визиите ни и не мисли да си ходи, определя новите тенденции за сезона, които ние ви представяме с помощта на колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans.

За него

Силата на мъжествеността е основна отправна точка в спортния екип на TommyXLewis.

Той е решен в класическо черно с дръзкото и емблематично червено, съчетаващо в себе си задължителните геометрични акценти, които в случая са под формата на вертикални и хоризонтални линии.

Изразяващ характера на Люис Хамилтън, екипът се явява материализиране на уличната мода и дръзкия живот на ръба, винаги придържащ се към високите скорости.

Тенденцията за поло яки, която видяхме и в строгия дрескод, отново присъства и в спортните екипи, като този път е изразена чрез липсата на качулка.

За нея

Женският спортен екип се радва на акцент върху женствеността чрез стилна кройка на пола, изработена от еластични естествени материи.

Тя е изцяло в духа на спортната тенденция, но не пренебрегва комфорта и удобството, които ни носи спортният екип.

Полата е много лесен начин да се чувстваме красиви и през уикенда, а най-добрият вариант за комбиниране е със спортни маратонки.

Тениската

Задължителен елемент при спортния екип за нея е класическата тениска. В случая тя е част от колекцията Tommy Jeans и е в емблематичното червено.

Дръзкият цвят се явява подходяща контрастна основа за белия надпис, който ни връща в 90-те години и смелото използване на монограми, лога и изписване на брандове.

Всички кадри от визиите можете да видите в нашата галерия.

Визии от колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans, които можете да откриете в магазина на Tommy Hilfiger на следния адрес:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

Снимки: Димитър Кьосемарлиев за Tialoto.bg

Модели: Марио S от Ivet Fashion и Александра Попова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари