IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Топмоделът Кристина Милева скъса с доминиканец

28 ноември 2018 09 50

Твърди, че е по-щастлива от всякога

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Един от родните топмодели – Кристина Милева, отново е сама. Тя се раздели с шампиона по водни спортове Алекс Сото, с когото през последните месеци летеше на крилете на любовта. Двамата споделяха горещи снимки от плажове, от моменти, в които карат сърф и разменяха нежности в социалните мрежи. Всичко това вече е минало, а ако се влезе в профилите им дори няма да се разбере, че се познават.

Всичките им общи снимки са изтрити, а обясненията в любов липсват.

„Сама, но по-щастлива от всякога!“, написа Милева под предизвикателни кадри, с което донякъде потвърждава раздялата със Сото.

„И така тя започна да диша, да живее и стигна до мястото, където няма сбогувания. Тя беше влюбена, но не в някого или нещо, а в самата себе си. И за първи път всичко около нея я вдъхновяваше“, поетично описа ситуацията си красивата манекенка.

Още през юли миналата година Кристина съобщи и че отношенията с бащата на двете ѝ деца – Васил, куцат, припомня „България днес“.

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

Иван ( преди 5 години )
Каква манджа с грозде ... без коментар. Някаква шаФФФрантия какво ни интересува???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар