IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Облечи си Tialoto: Уикенд дрескод

1 декември 2018 08 00

Какво да изберем за почивните дни

Снимка: Tialoto.bg, Димитър Кьосемарлиев

Снимка: Tialoto.bg, Димитър Кьосемарлиев

Вече ви представихме уикенд дрескод, изцяло пременен в спортната стилистика, в който основна роля имаше спортният екип.

Разбира се, има много хора, за които твърде спортните комбинации не са толкова удобни, колкото си мислим. Те предпочитат да запазят нотка елегантност в силуета и сега ще представим няколко предложения и за тях.

За него

Пуловерът

Снегът вече е тук, температурите са в ниските си стойности и ние се обръщаме към най-любимия си зимен компонент – пуловерът. За него той идва директно от колекцията TommyXLewis, носещ дръзката мъжественост на своя създател. Уличната мода идва под формата на контрастни цветове на ръкавите и основната част на пуловера, а геометричните тенденции се преплитат със задължителните за сезона вертикални черти. Разбира се, основният фокус пада върху изписването на буквата „H“, която е запазена марка за Tommy Hilfiger и със сигурност трудно може да бъде сбъркана и от голямо разстояние.

Денимът

И за нея и за него задължителен компонент за сезона е денимът. Не можем без тази вечна класика, която за него идва с мъжествен черен цвят, а за нея с по-нежната версия – тъмносин. Това е универсалният компонент, ако искаме да прекараме уикенда в практична визия, но да не губим своята елегантност.

За нея

Класическата тениска кореспондира с червената ивица на джоба на дънките, обозначаваща иконичната комбинация от цветове на Tommy Hilfiger и по този начин създава усещането за завършеност и цялост на визията. Удобната и практична тениска позволява същевременно свобода на движенията и лек спортен сексапил.

Спортна връхна дреха

Широкият oversize модел на дамска спортна дреха за връхно представя истинското усещане за уют и напомня на тази близост между двама души, в която тя носи неговите дрехи и ѝ стоят безупречно.

Тенденциите за изобразяване на ретро надписи и форми върху предната част са с пълна сила изразени и в този модел, в който носим любовта си към Tommy Jeans в един буквален начин – до сърцето.

Всички кадри от визията за уикенд дрескода можете да видите в нашата галерия.

Визии от колекциите TommyXLewis и Tommy Jeans, които можете да откриете в магазина на Tommy Hilfiger на следния адрес:

Paradise Center, Етаж 1, гр. София, бул. „Черни връх“ 100

Снимки: Димитър Кьосемарлиев за Tialoto.bg

Модели: Марио S от Ivet Fashion и Александра Попова

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари