IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Калина Митева със силна заявка на Мис Свят в Китай

29 ноември 2018 06 52

Българката блесна с талант и интелект

Снимка: Монитор

Снимка: Монитор

Българската красавица Калина Митева, която ни представя на Мис Свят в Китай, даде силна заявка за челните места в конкурса.

19-годишният модел се отличи със сценичен пърформанс на фона на музика с мотиви от родния фолклор. Уменията си в народните танци Митева е демонстрирала неведнъж, като дори е носител и на голямата награда на фолклорен фестивал в Грузия, пише „Монитор“.

Калина впечатли журито и в предизвикателството Head To Head Challenge, в което всички 120 красавици, протягащи ръка към титлата Мис Свят, трябваше да отговарят на различни въпроси.

Митева попадна в група с представителките на Лаос, Колумбия, Замбия, Португалия и Белгия. Те трябваше да развият тезата си на тема „Какво научихте от собствената си страна, което бихте искали да предадете като знание и в чужбина?“.

Нашата девойка се отличи с кратък и точен отговор като избра да разкаже, че именно в България се ражда кирилицата. С отговора си тя грабна и най-голям процент от зрителския вот в групата, а след нея се нареждат Белгия и Колумбия.

Ако запази челната си позиция, българката ще премине във втория кръг на Head To Head Challenge, с което почти сигурно си гарантира място в топ 30 на големия финал на конкурса на 8 декември.

От гледна точка на одобрението на публиката Калина стои повече от добре не само в конкретната група от предизвикателството. Тя е на 20-о място по подкрепа на феновете на конкурса, като единствените европейки, които се нареждат преди нея в класацията са Мис Франция и Мис Русия. На първо място пък е представителката на Непал.

Мис Свят: Калина Митева представи българските традиции в Китай

Мис Свят България 2018 помага на деца в нужда

Автор на статията:
Галина Чолакова

КоментариКоментари

.... ( преди 5 години )
ne poznavam momi4eto na snimkata no i pojelavam uspehi . a i ne tulkuvam
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар