Доналд Глоувър бе обявен за най-добре облеченият мъж на 2019 г. от сп. „GQ“. 35-годишният рапър, актьор, режисьор, сценарист и текстописец оглави годишния списък на британското издание.

Той получи титлата с екстравагантните си многоцветни костюми и разкопчани копринени ризи, които носеше по червения килим на престижни церемонии. Направи по-специално впечатление с пурпурния костюм на Gucci, който носеше през септември, когато спечели 4 награди „Еми“ за сериала „Атланта“.

Миналата година той бе на 18-о място в списъка. Творческият директор за колекциите за мъже на Dior, Ким Джоунс, който бе сред съставилите списъка експерти, заяви, че Глоувър носи облеклата си с харизма и стил както на големия екран, така и извън света на киното.

Доналд Глоувър, известен също като Чайлдиш Гамбино, победи актьора ветеран Джеф Голдблум и звездата от филма „Призови ме с твоето име“ Тимъти Шаламе, заели съответно второ и трето място.

На четвърто място е Травис Скот, а на пето – Ричард Мадън. Принц Чарлз заема шесто място, следван от Дейвид Бекъм и изпълнителя на хита „All of Me“ Джон Леджънд, който по-рано тази година бе обявен за най-стилния мъж от същото списание.

На девето място е бившият член на бандата One Direction Хари Стайлс, а на десето – грайм певецът Скепта.

Още за стила на най-добре облечения мъж на 2019 – вижте в нашата галерия.