IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Меган Маркъл предизвика фурор с появата си. Кого изненада?

11 декември 2018 12 40

Съпругата на принц Хари бе гост на Fashion Awards 2018

Getty Images

Getty Images

Меган Маркъл отново предизвика истински фурор с появата си. Този път съпругата на принц Хари бе гост на Fashion Awards 2018 в Лондон, предава Daily Mail.

Някогашната звезда от сериала „Костюмари“ знае как да влияе на аудиторията и рядко греши в избора на тоалет. И този път тя се появи в черна дълга рокля с голо рамо на Givenchy, която много точно очертава закръгленото ѝ коремче. Косата ѝ бе прибрана.

Появата на наградите доста изненада гостите, защото присъствието ѝ не бе анонсирано. Херцогинята на Съсекс се появи на сцената за да връчи статуетка на създателката на своята сватбена рокля Клеър Уайт Келър. Творческият директор на Givenchy спечели приза за най-добър британски дизайнер на годината за колекциите дамско облекло.

По реакцията на Клеър стана ясно, че за нея присъствието на Маркъл също е изненада. „За мен е голяма чест да съм тук, на наградите на британските дизайнери в моя нов дом Великобритания“, каза херцогинята и бе силно аплодирана. Събитието се състоя в „Ройъл Албърт хол“ в Лондон.

Меган очаква да роди през пролетта на 2019 г. предполага се, че детето ще се казвай Кали или Шейн, но съпрузите може и да променят предварителното си решение.

По време на събитието в Лондон специален приз за позитивна промяна във връзка с ангажираността ѝ в борбата с климатичните промени спечели Вивиан Уестууд. 77-годишната икона на пънк модата се възползва от предоставената ѝ възможност, за да разобличи „гнилата финансова система“, която е причината за „всичките ни проблеми“.

Наградата за манекенка на годината бе присъдена на 17-годишната Кая Гербер, която е тръгнала по стъпките на майка си Синди Крауфорд. „За мен е огромна чест да получа тази награда – каза просълзената Кая. – Ролята ми в представянето на творческа визия е малка, но съм благодарна, че съм част от него. Пиерпаоло Пичоли бе обявен за най-добър дизайнер, а бранд на годината стана Gucci.

Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари